Még egy nehéz hét és könnyebb lesz

2016 Szeptember 1-én Újhold lesz, azután szépen lassan elkezdenek távolodni egymástól a Nap Neptunus, Szaturnusz és Mars bolygók. Szeptember 9-én mégegyszer a Nap és Hold nagy hatóköre miatt kapcsolódnak és aztán ez az igen nehéz állás befejeződik. Érzékeltetés végett mondanám, hogy a Szaturnusz-Neptunusz keringése kb 38 év, tehát a legközelebbi találkozásuk egy együttállás formájában 2025-26-ban lesz, tehát egy darabig Velük, mármint a konstellációjukkal nem találkozunk az égen.
Viszont most még igen és a Nap is fűszerezi ezt az állást a Holddal együtt 2016 Szeptember 1-én. Így nagyjából egy Holdhónapig lesz még velünk.
Sokan kérdezik, hogy ez mindenkivel összefüggésben van-e. A válaszom igen, Mindenkivel itt a Földön. De csak azoknak nagyon nehéz most, akiknek ezek a bolygók a születésükkor szintén nehéz kapcsolatban voltak és élethelyzetükben azon a területen, amilyen úgynevezett házakban álltak. Pl 1952-53-as korosztálynak, valamint az 1989-es korosztálynak, mert abban az időben ezek az égitestek együttállásban voltak. Azt nyilván nem tudjuk, hogy kinél hogyan helyezkedtek el, így ennél pontosabb utalás nem lehetséges. Ezért be kell érnünk azzal, hogy figyeljen Mindenki magára ebben a nehéz időszakban. Gyakoroljunk alázatot, türelmet és legyünk egyenesek, becsületesek. Az analógiák elképesztően működnek. Most hallottam, hogy leégett a középkori Párizs díszlete, egymilliárdos a kár. A középkori Párizst idéző kulisszák a Knightfall című amerikai tévéfilmsorozat számára készültek. A mintegy 30 ezer négyzetméteres kulisszavárost három hónap alatt építették fel és 5-6 hónapig szerették volna használni az amerikai filmesek. Leégtek azok a díszletek is, amelyek a középkori párizsi kastélyok belső termeit utánozták.
A tűz oka egyelőre ismeretlen, azt a rendőrségi szakértők vizsgálják. A templomos lovagok középkori rendjéről szóló filmsorozatot az amerikaiak a History Channel tévé csatorna számára forgatják. A horvátországi forgatások után a filmeseknek augusztus végén kellett volna átköltözniük Csehországba, ahol a barrandovi filmstúdiókon kívül több középkori cseh várban és kastélyban is forgatnak.
A barrandovi filmváros a világ egyik legrégibb és legnagyobb filmstúdiója, az 1930-as évek óta több mint 2500 hazai és nemzetközi filmet forgattak ott, köztük több Oscar-díjas produkciót. A Mars jelképezi a tüzet, a Neptunusz a filmes témát, a jelentős anyagi kár a Szaturnusz. Az elmult héten Törökország bevonult tankokkal Szíriába, Mars a háború, Iráni és amerikai hajók között konfliktus
történt, földrengés Olaszországban és Burmában. Közben mondhatjuk, hogy minket ez nem érintett ennyire súlyosan. Hála Istennek! Viszont egyéni nehézségek, bizonytalanságok, útkeresés formájában, sőt egészségügyi téren viszont történhettek azokkal, akik érintettek az egyéni születésük alapján. Egy biztos az óvatosság, a körültekintés, javasolt az elkövetkező héten továbbra is, és lehetőleg ne ragadjunk bele semmibe. Legyünk következetesek, rakjunk rendet Magunkban és a környezetünkben és amit el kell engedni, azt engedjük el.salome

Ha kedveled a munkásságomat, kérlek támogass a Patreon weboldalon!
Become a patron at Patreon!

One thought on “Még egy nehéz hét és könnyebb lesz

Vélemény, hozzászólás?