15 thoughts on “Oktatás, képzés, tanfolyam

 1. Kedves Jenő!

  A kedd 19:15-ös „kapcsolatok” ill. a szerda 19:15-ös „párkapcsolatok” között feltételezem van sok átfedés ugye? Kezdőként jó lehet a Kapcsolatok tanfolyam, kapunk itt is radix ismereteket/elemzéseket? Vagy inkább a szerda 17:15-ös lehet jó?
  Tanfolyami díjakról mit lehet tudni?

  Köszönettel, Csaba

 2. Kedves Keló Jenő!

  Most kezdtem el az asztrológia tanulást nemrég. Megnéztem a Bennünk Élő Archetípusok Kos movie-t. Csodálatosan bontja ki, magyarázza meg az asztrológia lényegét. Kerestem a Bikát a Youtubon, de sajnos nem találom..meg néhány kivételtől eltekintve a többit sem. Az én „készülékemben” lehet a hiba, vagy más gond van? Nagy szükségem lenne a többire is. Hogyan lehetne hozzáférni?

  Köszönettel,
  Szabados Mihály

   1. Kedves Jenő!

    Köszönöm szépen a gyors választ! Azt szeretném kérdezni, hogy a Bika movie mikorra várható? Nem a Kos-i türelmetlenség kérdezteti , hanem ha jól gondolom, akkor egyik másikból is következik, és hát Szűz vagyok.. Duplán…plusz hat Szűz bolygóval.:-))

    Köszönettel,
    Szabados Mihály

 3. Tisztelt Kalo Úr!

  Attól tartok, hogy a videóról lemaradtak olyan információk, hogy pl pontosan hol lesz a képzés, mennyibe kerül a képzés, hol lehet rá jelentkezni. Ezen kérdéskörökben szeretnék felvilágosítást kérni.

  Válaszát előre is köszönöm
  Barna Dániel

 4. Kedves Kaló Jenő!
  Elnézést, hogy ide írok -nem tanfolyam témában. A segítségét szeretném kérni. Egy két éves kisfiúnál agydaganatot diagnosztizáltak 3 hónapos korában, azóta többször műtötték, kemoterápiával is kezelték, egy hónapja lemondtak róla az orvosok,mondván,csak néhány napja van hátra. Még itt van, sokan örülnénk a gyógyulásának. Marcinak hívják a kisfiút,Egerben 2014.08.30-án született.Az anyuka így ír róla:

  „Szülés inditassal. NST-re mentem és azt mondták hogy szülünk mert hogy kicsi és ne legyen tovább bent. 39 héten volt a terhességem. A 7 hónaptól már tudták hogy kis súlya van. Folyamatosan nézték hetente uh-val a keringést.

  Délután fél 2 kor indították az oxitocint. Délután 6 kor kint volt. Minden rendben volt vele. Teljesen egészséges volt. Csak kis súlya volt. 2200 g és 50 cm.

  Inkubátorba rakták biztonság kedvéért.

  Ott a második napon, egyik oldalon a kis arcocskáján pici folt lett. Azt mondták hogy kidörzsölte mert annyira mozgatta a fejét. De szerintem meg égett.

  Volt haja is. De foga nem.”
  A kérdésem az lenne, hogy vajon jó-e a diagnózis, tisztán lát-e az orvos orvos, illetve van-e, és mi az igazi gyógymód? Kérem, ha tud, segítsen neki. Válaszát köszönöm.
  Tisztelettel és üdvözlettel:
  Kovács Rozália

Vélemény, hozzászólás?