25 thoughts on “KALENDÁRIUM 2014 Április Háború?

 1. Először is szeretném leszögezni, hogy minden tiszteletet megérdemel az Ön tudása és felkészültsége, melyet az asztrológia tudományában megszerzett.

  Azonban ha megengedi lenne néhány kérdésem…

  Előre vetítem magam csak felszínesen éríntettem eme tudományt és ezért nincsenek meg a megfelelő válaszaim.

  1. Említette a videóban, hogy az elkövetkező hónapokban a választások miatt, lesznek elégedettek, kevésbé elégedettek és természetessen elégedetlenek is. A kérdésem az, hogy milyen bolygóállás mellett tudna megvalósulni az, hogy bárhol a világon, bármiben amiben az embereknek választaniuk kell, ne így legyen?

  2,A következő hónapokban lesznek könnyebb és nehezebb napok…. Lehet, hogy nem jól gondolom, de ezzel mindig, mindenki úgy van, hogy igen van amikor könnyebb, van amikor nehezebb. Kérdezném, hogy elérhető e a földi létben az, hogy csak könnyű napjaink legyenek?

  3,A bolygók állása miatt, kerüljük az erőszakot a következő hetekben, mert nem nyerhet senki sem. Szeretném kérdezni, hogy majd jelzi nekünk azt is amikor eljön az erőszak ideje?

  4,Az asztrológiában a bolygó állások mindig ilyen rettenetes képet festenek, vagy csak az értelmező személye teszi ennyire feketévé a jeleket?

  Megtisztelő válaszát várva

  Üdvözlettel Kovács B

  1. Ha általánosságban nézzük, akkor Önnek igaza van. De vannak rendkívüli helyzetek, amelyek komoly kihívást jelentenek. Most éppen ilyen rendkívüli helyzethez érkeztünk. Az első ház képviseli egy adott helyzet indulását, ha az uralkodó nem a Mars lenne és nem úgy állna, ahogy áll már jobb lenne a helyzet. Most a három csoport. Milliós számú választót érint. Gondoljon 2010-re ott sokkal határozottabb volt a helyzet.
   Mindig vannak könnyebb és nehezebb napok, de most nagyon nehéz napok jönnek és nagyon sok embert fognak érinteni. Nagyon észnél kell lenni.
   A harmadik kérdésénél, utalnék Trianonra, ott bizony voltak nyertesek és vesztesek, sőt a legnagyobb veszteséget mi szenvedtük el.
   Nem szoktam feketén látni, ezt a videót is azért készítettem, hogy felhívjam a figyelmet, hogy szokatlanul nehéz időszak jön, készüljünk rá fel.
   Tisztelettel Kalo Jenő

 2. Tényleg ennyire tragikus lenne az április? Nem csinált kedvet a további elemzések meghallgatásához.
  Mindig voltak, és mindig is lesznek olyan bolygó állások, amik nehézséget vonnak maguk után…de ezt ilyen tragikusnak lefesteni…. Sajnálom, hogy a kíváncsiságom erősebb volt és meghallgattam, a kedvem is elment az élettől.

Vélemény, hozzászólás?