4 thoughts on “Magyarország új horoszkópja

 1. Jenő, miközben ezt a szörnyűséget elemezted, (a 18-iki alkotmányt és jan.1-ét csűtörtökön, ), szerettem volna a Dunába ugrani.
  Megnéztem, hogyan kapcsolódik Budapest képletéhez a két (Illetve három)kűlönböző időpont. Diurnálok és az eseményképletek. Szerintem jó az a 25-ke. A folytonosság ott látszik, az Oroszlán AC! KIRÁLY!!!. –mint az esküvő. Ígérted, hogy megnézed. Érdekelne, Neked mi a tapasztalatod? Gondolom, nem csak engem. (nem fenékig tejfel, dehát gond és baj az a mesében is van…)
  Valami vigasztalóbbat hoznál ki belőle, mert én még mindig nem tértem magamhoz.
  Üdv, jó kedvet kívánok Neked:
  Méry

 2. Nem értek az asztrológiához, de annyit igen, hogy az embernek lehetősége ill. hatalma a rend rakáshoz a mindennapok területén van. vagyis a hatos háznál…
  A 89-s képlet nekem azt mondja , „nyelvében él a nemzet” a mi nyelvünk a törvénytudás nyelve….. ezen a nyelven hazudni borzasztó következményekkel jár….minden nyomorúságunkat ennek köszönhetjük…..mi nem trükközhetünk….
  Arany János Toldijában Nagy Lajos király mondja : ‘azt akartam, hogy népek dísze légyen ,kivel becsületet valljak és ne szégyent ”
  A Szaturnusz Jupiter szemben állása nekem azt jelenti, hogy egység melyben erő van csak akkor lesz ha a körülmetélés apostola együtt tud munkálkodni a körülmetéletlenség apostolával, mint Péter és Pál….talán nem véletlen, tudjuk nyárban összeférnek a naptárban….
  Akinek van füle…..stb
  Sokat kutakodtam Jenő utánad , örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra…
  Köszönöm
  üdv. Tünde

 3. Kedves Kaló mester!
  Nagy érdeklodéssel kovetem tevékenységét. Nem tudom mi a módja, hogy Onnel kapcsolatba keruljon az ember, Nagyon kiváncsi lennék arra,hogy miként találhatom meg lelki egyensúlyomat, mely mostanában szerintem nagyon felborult! Válaszát tisztelettel várom.

Vélemény, hozzászólás?