További könyveim

A második kötet tárgyalja a további testi területek betegségeit, pl.: a táplálkozás, a légzés, a kiválasztás, a keringés elváltozásait, illetve azok lelki hátterét és asztrológiai megfeleltethetõségét.

A harmadik kötetben helyet kapnak a keringési rendszer további problémái, az immunrendszerünk összefüggései és azok betegségei, a bõr és a mozgásszerv-rendszer megbetegedései, valamint a szaporodás biológiája, s itt a betegen született emberekrõl is szó esik. Külön fejezet tárgyalja a balesetek asztrológiai összefüggéseit.

A negyedik kötet „A tudattalan nehezen járható ösvényén” címmel már megjelent, Dr. Daubner Béla és Kalo Jenő közös munkája. Átfogó két kötetes munka a pszichológiával, pszichiátriával kapcsolatban, külön fejezet tárgyalja a nők fogantatási lehetőségeit, gyermektelenségük esetleges buktatóit, okait.

Az ötödik kötet előkészületben, az asztrológia és a természetgyógyászat különböző ágainak kapcsolatáról szól majd.

A „A tudattalan nehezen járható ösvényén” c. negyedik kötet melyet Dr. Daubner Bélával közösen írtunk még nálam kapható.

Ha kedveled a munkásságomat, kérlek támogass a Patreon weboldalon!
Become a patron at Patreon!

One thought on “További könyveim

  1. A gyógyulás szelencéje mindhárom kötetét beszereztem már korábban és nagyon nagy hasznukat vettem. HÁLA ÉS KÖSZÖNET azért, hogy megosztotta ezt a tudást másokkal is.
    Szeretném megvásárolni a negyedik kötetet is. (És természetesen az ötödiket is majd ha megjelenik… :o)
    Hogyan tudom ezt megvásárolni?

Vélemény, hozzászólás?